Kultúrkalandor
Rólunk   Együttműködés   Elérhetőség   Hogy működik?   Jegyirodák   Új rendezvények   Keresés
 
   Színház    Zene    Fesztivál    Zenés színház    Mozi    Tánc    Sport    Egyéb     
TOP 10 HU
  Deja Vu Fesztivál 2018 
  FEZEN Fesztivál 2018 
  Nightwish Decades European ... 
  Nick Cave 
  VOLT Festival 2018 
  Rockmaraton 
  Massive Attack 
  Offspring 
  Arcade Fire 
  Billy Idol 
HÍREK
Budapest Operetta Theatre - print your ticket at home 
Operetta ship Budapest - order your tickets now 
A38 Ship - get your concert tickets from Ticketportal! 
Budapest Operetta Theatre 
KERESÉS
 

SZABADIDŐ   
Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben

Spirituális Meditáció – Téma: Intuíció

„Szerintem az élet olyan rövid, hogy ki kell fejlesztenünk azt az intuíciót, ami megsúgja, hogy kivel és mivel érdemes foglalkozni, valamint kivel és mivel nem.” „Az intuíciónak az a lényege, hogy megérzi az egészet. Tehát nem részleteket néz, hanem valahogy, amikor valakivel vagyok, az intuíció megengedi, hogy befogadjam őt egészen. Abban a pillanatban, amikor az egészről beszélek, és nem részletekről, akkor a szeretetről beszélek” (Feldmár András).

Bár egyetlen megismerőképesség létezik, ennek mégis két különböző működésmódja van: az értelem és az intuíció. Az értelem az egyik megismertről halad a másikra, ez a következtető gondolkodás. Az intuíció viszont egyszerű pillantással ragadja meg az igazságot. Néha egészen hirtelen, úgy, mint egy spontán aha-élmény. Jóllehet mindannyiunk természetes képessége az intuíció, mégis az oktatás vagy a rossz társadalmi gyakorlat akadályozza működését. Megérzéseinket nevetségesnek tartjuk, gyakran elhessegetjük őket ahelyett, hogy megértenénk és használnánk a bennük rejlő erőt. Pedig az intuíció a belső bölcsességünk forrása: megtanít a helyes döntésekre, rávilágít az addig kusza összefüggésekre, segítségével összeállnak a széttört mozaik darabkái és jobban megértjük önmagunkat, kapcsolatainkat és a körülöttünk levő világot.

Az intuíció képessége fejleszthető, mégpedig a meditáció segítségével. Hiszen amikor meditálunk, akkor az intellektusunkat a háttérbe toljuk és megengedjük, hogy végre az intuíció működjön bennünk. Ha fel alkarod fedezni a saját intuíciód különleges erejét, akkor gyere május 11-én meditálni a Feldmár Intézetbe, várunk szeretettel!

A workshopot dr. Perintfalvi Rita vezeti.

Feldmár Intézet, Budapest
Esemény időpontja
   Május 2018
25.05.18 18:00 (Pé)
   Június 2018
08.06.18 18:00 (Pé)

BEJELENTKEZÉS
Név:
Jelszó:
REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtettem a jelszavam
RENDEZVÉNYNAPTÁR