Kultúrkalandor
Rólunk   Együttműködés   Elérhetőség   Hogy működik?   Jegyirodák   Új rendezvények   Keresés
 
   Színház    Zene    Fesztivál    Zenés színház    Mozi    Tánc    Sport    Egyéb     
TOP 10 HU
  Fishing on Orfű 2018 
  Nightwish Decades European ... 
  LARA FABIAN – CAMOUFLAGE 
  FEZEN Fesztivál 2018 
  Deja Vu Fesztivál 2018 
  Milky Chance 
  Arcade Fire 
  VOLT Festival 2018 
  Billy Idol 
  Rockmaraton 
HÍREK
Budapest Operetta Theatre - print your ticket at home 
Operetta ship Budapest - order your tickets now 
A38 Ship - get your concert tickets from Ticketportal! 
Budapest Operetta Theatre 
KERESÉS
 

SHOW   
Tavaszi HorgászShow 2018

Tavaszi HorgászShow
2018. március 2 - 4.
1146 Budapest, Dózsa György u. 01.
BOK csarnok (volt Syma csarnok)

2018. TAVASZI HORGÁSZ SHOW  - A rendezvényen 2018-ban is megtalálhatod a horgászat minden szegmenséből a legkiemelkedőbb gyártók legnépszerűbb márkáit. A legkülönfélébb horgászmódszerek közül a legnagyobb szaktekintélyek segítségével kiválaszthatod a neked leginkább megfelelő felszerelést. A legfinomabb békéshalas horgászattól a kimondott nagypontyos pecán át a feederezés minden műfajáig találsz majd magadnak kiállítót. Természetesen a pergetők népes táboráról sem feledkeztünk meg, akik több tucat neves gyártó ezernyi műcsalija közül tudnak majd válogatni kedvükre!
A kiállítók névsora folyamatosan bővül! Látogass el rendszeresen weboldalunkra, lájkolj minket a Facebookon is és tudj meg mindent a lehető leghamarabb az Tavaszi Horgász Show-ról!

Hazai szaktekintélyek is rendszeresen is fellépnek a Horgász Shown. Így lesz ez most tavasszal is! A HorgászShow sztárjairól hamarosan még több információt kaphatsz!

A Horgász Show egy komplex rendezvény, ahol kicsik és nagyok együtt hódolhatnak a horgászat szenvedélyének. Itt mindent megtalálhatsz, ami a horgászattal kapcsolatos. Nemcsak a kiállítók standjain, hanem a mesterséges folyóparton rendezett programokon és a színpadi előadásokon és játékon is részt vehetsz. Ingyen próbálhatod ki azokat a szimulátorokat, melyeken lemérheted, hogy milyen ügyesen fárasztanál ki egy óriási halat, de részt vehetsz játékos vetélkedőinken is, ahol értékes horgászfelszereléseket nyerhetsz! Idén is lesz Horgász Aukció , melynek keretében értékes horgászeszközöket vehet az eredeti árának töredékéért!

BOK Csarnok, Budapest
Esemény időpontja
2018.03.02. - Péntek2018.03.03. - Szombat2018.03.04. - Vasárnap

BEJELENTKEZÉS
Név:
Jelszó:
REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtettem a jelszavam
RENDEZVÉNYNAPTÁR